Längesedan👑

Hej i dag är det lördag och ska snart äta kvälls mat. I morse vaknade jag upp hos Amanda. Spenderade hela kvällen hos amanda också vi satt barvakt åt hennes lilla syster var faktiskt riktigt mysigt. Har nog alldriga skrattat så mycket som i går😂 Efter vi hade ätit frulle så hade vi match med 03: orna matchen blev 1-1. När jag kom hem så åt jag lunch och sedan började SM i innebandy så har tittat på det hela efter middagen och ja det är vad jag har gjort i dag💗 Kommer lite olika bilder men puss och hej💓👑
en bild som jag och Thea tog på Amandas snapchat! 
Min gosis i morse👸👆
jag i efter middags 🍫💪

Finalen🏆



Hej!
Dagen i går var helt grym💙 Vi spelade ju Varbergs spelen och första matchen spelade vi mot Onsala med 4-1  och då gick vi vidare till final. I finalen mötte vi Åstorp och matchen blev 1-0 👏 Så sjukt glad blev jag. Vi vann guld i A-slutspel 😂🏆 På kvällen där efter så åkte hela laget till campino och myste och åt gott💙 I dag började skolan och denna veckan har vi nationella prov i engelska så måste plugga så vet inte om jag kommer blogga så mycket men ni får gå in och kolla💗 puss och hej👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑

Warbergs spelen💙 11/4-15


Hej dena helgen har jag Warbergs spelen! 
Det är så sjukt kul det började i går och då hade vi en match klocka 7 på kvällen och då van vi med 3-0, I dag hade vi match klocka 8 på morgonen och då vann vi med 8-0 jag gjorde två mål💙 Sen hade vi en match runt 11 och då van vi med 1-0 💗 Så nu är vi vidare till A-slutspel 👏👏 Så om ca 1 timma så har vi samling! Så om vi vinne den matchen så går vi vidare och får spela mer matcher i kväll och om vi förlorar så är det slut för oss i år😕 Men vi hoppas på det bästa💙😍 får se om jag bloggar någotdera denna helgen💓 puss & hej

Tisdag🌅

Hej hej! 
Idag började skolan i gen😕 
Mitt lov har varit jätte bra så det hade ju inte skadat med en vecka till💗 I dag slutade jag halv 3👏 Min spanska lärare skulle på ett möte så det var därför ( i vanliga fall slutar vi 3 ) 

Nu ska jag snart jag på fotbolls träning och efter det ska jag plugga lite spanska 🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸




Några bilder från igår! 
När jag och syrran var ute och gick och sen när jag kollade på Arne Dahl och sen frukten jag mamma och Thilda hade till jord skott👏🍉🍇🍓
PUSS OCH HEJ 💓

Typ min vecka💙

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat på hela veckan fast jag sa att jag skulle det. Men jag har inte haft tid eller ens inte velat men jag har haft lov och då har jag inte velat blogga för att jag hellre har hittat på saker. 

Tisdags:
Först på morgonen så var jag hos tandläkaren och det var ju inte så kul dock. Fick inte världens bästa besked av dom. Efter det så var jag med Amanda, Thea och Filippa. Amanda fyllde år så jag gav henne en lite mufins😂 " Gud vad snäll kompis jag är" Sen spelade vi lite och bara snackade. Sen så var jag på träning lite senare på kvällen⚽️ det var typ det jag gjorde! 

Några fina bilder på Amanda som jag la ut på instagram i tisdags😋💗

Onsdags: 
I onsdags så var jag och mina systrar och mamma på gekås! Vi gick nästan där hela dagen. Vi åkte dit för att köpa saker till våran lilla vovve vi ska köpa/ få eller vad man ska säga. Massor av grejor fick vi med oss hem🐶  det var typ vad jag gjorde i onsdags!

en liten bild på min lilla vovve vi ska få!🐶

Torsdags: 
I går åkte jag och min lilla syster upp till Göteborg till mina kusiner för att sova där. Vi hade jätte mysigt och åt jätte god mat. Jag och min kusin stack ut på en liten cykel tur för att köpa nutellan till frukosten och det var jätte kul😂🍫 Vi somnade inte fören klockan halv 1 för vi låg och skypede med en kompis till Alice ( Alice = min kusin ) Mer en det gjorde jag typ inte i går. 




Haha lite bilder från i går när vi var ute och cyklade + när vi köpte nutella😍

I dag = fredag 
I dag vakna jag och Alice vid 8 och kunde inte somna om. Vi gick upp och gjorde en så god frukost till mina systrar och hennes syster också. Sedan så fixade vi oss och pappa och mamma kom och hämtade min lilla syster saga för dom skulle åka hem! Då stack jag, Alice, Thilda och Emma till starn och gick och tittade i affärer och sedan köpte vi tai mat och gick och satte oss på en trappa vid vattnet och åt. Efter det så fick jag köpt mig ett par Converse. Sen stack Alice och Emma hem och jag och thilda till tåg stationen för att åka hem till Varberg. Så nu sitter jag på tåget och är hemma om kanske 10 min 💓 Men dagen är inte slut en men vet inte vad jag ska göra mer i dag! 

Frullen i morse! 
Jag och min lilla syrra i morse när Alice fottade oss😂

Lite bilder från stan på mig och Alice 💓
min mat🍹🍜
Nu på tåget🚉 
Men hoppas att jag kommer blogga mer nu fram över men hej då och glad påsk🐣 PUSS O HEJ💖

RSS 2.0